Nëse je shqiptar/e, regjistrohu!

Regjistrimi juaj mundëson gjetjen e njëri-tjetrit, organizim më të mirë të komunitetit shqiptar në Belgjikë dhe bën të mundur ruajtjen e statistikave të shqiptarëve në Belgjikë.